_DSC7947_edited.jpg

Historien

Om Poca Madre

Poca Madre_Design Bakgrunn_3.jpg
244583883_10165660426035322_704171511443730558_n_10165660426030322.jpg
Poca Madre_Design Bakgrunn_3.jpg

Historien om Poca Madre

Eduardo Gomez var en hardtarbeidende ung mann når han fikk idéen. Men han turte ikke helt å hoppe ut i det. Det var for usikkert å skulle gjøre det alene.

Så han fortsatte å jobbe hardt, i alle slags ulike roller i restaurant-bransjen. Han følte likevel at det var noe som manglet. 

Det var ikke før Eduardo ble kjent med Frank Ditlaroche og Andreas Wassbjer at han begynte å se lys i tunnelen. Han fortalte dem om idéen sin, og de lyttet. 

De skjønte at idéen hans hadde noe ved seg, og de valgte å starte på prosjektet sammen. 

Grønn_1.jpg

Det skulle likevel ikke bli enkelt. Corona-epidemien kom, og de måtte utsette åpningen flere ganger. 

De kunne endelig åpne dørene 2. juni 2021, og etter det har restauranten vært et favorittsted blant mange i Bergens befolkning. 

 

Dette er nok på grunn av den varme stemningen som møter deg når du åpner døren, som er fylt med meksikanske toner, lukten av god mat og hyggelige ansatte som møter deg med et smil i døren. 

 

Du føler deg velkommen.

IMG_9501.JPG